Kuinka saapua

Näin löydät Lippulaivaan

Lippulaiva sijaitsee Espoonlahdessa, Länsiväylän tuntumassa. Lippulaivan parkkihalliin pääset kauppakeskuksen molemmista päistä, Solmukujalta ja Ulappakadun ja Espoonlahdenkadun risrteyskohdasta.

Lippulaivan sijainnin näet myös Eniron karttapalvelusta.

Julkinen liikenne

Hyvien julkisten liikenneyhteyksien ja tilavien pysäköintitilojen ansiosta Lippulaivaan on nopea ja helppo tulla niin omalla autolla kuin linja-autollakin.

Sinulle sopivat juna- ja linja-autoaikataulut löydät Helsingin liikenteen sivuilta LIPPULAIVA, ESPOO haulla >> www.hsl.fi

Pysäköinti

Lippulaivassa on yli 500 pysäköintipaikkaa, jotka sijaitsevat lämpimässä parkkihallissa. Pysäköintitilat ovat avoinna kuten kauppakeskus. Parkkihalliin pääset kauppakeskuksen molemmista päistä, Solmukujalta sekä Ulappakadun ja Espoonlahdenkadun risteyskohdasta. Pysäköinti on maksuton kolmen tunnin ajan, sen jälkeen maksullinen 1€ / 1h. Muistathan käyttää parkkikiekkoa! Pysäköintihallin operoinnista vastaa Q-Park.

Pysäköinti Lippulaivassa
 

 

Yhteystiedot

Kauppakeskus Lippulaiva

Espoonlahdenkatu 4, 02320 ESPOO

Kauppakeskustoimisto

Salla Suonperä
salla.suonpera@citycon.com
Puh. +358 40 647 2525

Kiinteistöpäällikkö

Kimmo Hyttinen
kimmo.hyttinen@citycon.com
Puh. +358 40 664 5032

Liiketilojen vuokraus

Puh. +358 207 664 508
leasing@citycon.com

Löytötavarat

Securitas
Puh. +358 40 668 5730

Järjestyksenvalvonta

Securitas
Puh. +358 40 668 5730

Kauppakeskuksen promootiopaikat

Promootiopaikkoihin ja mahdollisuuteen käyttää kauppakeskuksen mainospaikkoja voit tutustua suoraan CityconMedian nettisivuilla.
www.cityconmedia.fi

020 alkuisen puhelun hinta:
• kiinteästä verkosta 8,21 snt/puh + 6,90 snt/min
• matkapuhelimesta 8,21 snt/puh + 14,90 snt/min
• ulkomailta ko. maan ulkomaanpuhelumaksu

Pysäköinti Lippulaivassa

Lippulaivassa on yli 500 pysäköintipaikkaa, jotka sijaitsevat lämpimässä parkkihallissa. Lippulaivan pysäköintihalli on avoinna kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti ma-la klo 8-21 ja su klo 11-19. Jos autosi on jäänyt pysäköintihalliin sen sulkeuduttua, oven avaaminen on maksullista vartiointiliikkeen tullessa soitosta paikalle. Vartiointia hoitaa Securitas Oy. Securitaksen hälytyskeskuksen numero on 020 491 2600.
Lisätietoa pysäköinnistä »

Julkiset liikennevälineet

Hyvien julkisten liikenneyhteyksien ja tilavien pysäköintitilojen ansiosta Lippulaivaan on nopea ja helppo tulla niin omalla autolla kuin linja-autollakin.
Lisätietoa julkisista liikennevälineistä »

Yleisö WC  ja lastenhoitohuone

Yleisö WC ja lastenhoitohuone sijaitsevat kauppakeskuksen 1. kerroksessa. 

Kierrätyspiste

Lippulaivan kierrätyspiste löytyy parkkihallista. Kierrätyspisteeseen voit tuoda pahvit, kartongit, keräyspaperit, loisteputket sekä metalli- ja lasipurkit. Pullonpalautuspiste toimii kierrätyspisteen yhteydessä.