Liikkeen aukioloajat
Ark. 09-20
La 09-16
Su 00-00
Puhelin
+35898091188
Kotisivu Sähköposti

AUTOPESULA

Meiltä saat autonpesun palveluna tai itsepalveluna, muita palveluitamme esim: autojen sisäsiivous, sisäpesut, allergiasaneeraus, vahaus, pinnoitevahaus, tuulilasinkorjaus, ilmastointilaitteen täyttöhuolto, rengastyöt, rengasmyynti, vannemyynti, ym... aukioloaikamme näkyy ohessa, sunnuntaisin ja arkipyhinä ei ole palvelua, mutta itsepalvelu toimii hallin aukiolo-aikoina


Edut ja vinkit

 • Tuulilasinpesuneste 5L
  Parkkipesu
  pakkaskestävyys -21C 5,95

  Nyt vaaditaan taas tuulilasin pesunesteeltä pakkaskestävyyttä, meiltä valmis seos edullisesti.

 • TIGAR nastarenkaat
  Parkkipesu
  Sigura stud 195/65x15 395.- sarja

  NYT EDULLISET TIGAR NASTARENKAAT MEILTÄ Rengastehdas sai ISO 9001 -laatusertifioinnin 1995, ja joint venture -sopimus Michelinin kanssa allekirjoitettiin vuonna 2001. Yrityksen uudeksi nimeksi tuli vuonna 2007 Tigar Tyres.

 • LAHJAKORTTI
  Parkkipesu
  Osta ystävälle lahjaksi palvelu parkkipesusta

  Lahjakortilla voi lahjoittaa ystävällesi palveluna esim. autonpesun, sisäpuhdistuksen, käsivahauksen tai vaikkapa sopivan määrän poletteja itsepalvelupesuun.

 • TUULILASINKORJAUS
  Parkkipesu
  iskemänkorjaus alkaen 48 € myös ilman ajanvarausta

  Onko sinulla tuulilasivakuutus, vakuutusyhtiöt korvaavat korjauksen ilman omavastuuta. Kiven-, tai nastaniskemät sekä pienet halkeamat korjaus kätevästi odottaessa, parhaiten aikavarauksella 8091188

 • UUDET TALVIRENKAAT
  Parkkipesu
  Michelin, Nokia, Hankook, ym. ym... Kaikki johtavat merkit kauttamme

  Talven myräkät ovat kohta täällä, onko talvirengasasia hoidossa, nyt on oikea aika hankkia kunnolliset talvirenkaat, kysy tarjouksiamme.

Kirjaudu sisään