Liikkeen aukioloajat
Ark. 9-20
La 9-18
Su 0-0
Puhelin
+35898091188
Kotisivu Sähköposti

AUTOPESULA

Meiltä saat autonpesua palveluna ja itsepalveluna, muita palveluita esim: autojen sisäsiivous, sisäpesut, allergiasaneeraus, vahaus, pinnoitevahaus, tuulilasinkorjaus, ilmastointilaitehuolto, rengastyöt, rengasmyynti, vannemyynti, ym... aukioloaikamme näkyy ohessa, sunnuntaisin ja arkipyhinä ei ole palvelua, mutta itsepalvelu toimii hallin aukiolo-aikoina


Edut ja vinkit

 • Tuulilasinpesuneste 4L
  Parkkipesu
  pakkaskestävyys -21C 5,95

  Kohta vaaditaan pesunesteeltä pakkaskestävyyttä, nyt meiltä valmis seos edullisesti.

 • TIGAR nastarenkaat
  Parkkipesu
  Sigura stud 195/65x15 395.- sarja

  NYT EDULLISET TIGAR NASTARENKAAT MEILTÄ Rengastehdas sai ISO 9001 -laatusertifioinnin 1995, ja joint venture -sopimus Michelinin kanssa allekirjoitettiin vuonna 2001. Yrityksen uudeksi nimeksi tuli vuonna 2007 Tigar Tyres.

 • LAHJAKORTTI
  Parkkipesu
  Osta ystävälle lahjaksi palvelu parkkipesusta

  Lahjakortilla voi lahjoittaa ystävällesi palveluna esim. autonpesun, sisäpuhdistuksen, käsivahauksen tai vaikkapa sopivan määrän poletteja itsepalvelupesuun.

 • RENKAIDEN ALLELAITTO
  Parkkipesu
  alkaen 28 € (peltivanteet) ajanvaraus 8091188

  sesonki alkaa ja kohta on vilskettä , mutta vielä saa renkaat alle nopeasti jopa ilman ajanvarausta... Uusia talvirenkaita saatavana kaikista hintaluokista, kannattaa kysäistä pojilta.

 • UUDET TALVIRENKAAT
  Parkkipesu
  Michelin, Nokia, Hankook, ym. ym... Kaikki johtavat merkit kauttamme

  Talven myräkät ovat kohta täällä, onko talvirengasasia hoidossa, nyt on oikea aika hankkia kunnolliset talvirenkaat, kysy tarjouksiamme.

Kirjaudu sisään